Generelt, iPhone5, Tilbehør

Apple opdaterer manual til iPhone og IOS6

Har du ikke før ejet en iPhone, så kan den ved første glans virke lidt skræmmende, især når du ikke har haft en iPhone før. Apple har heller ikke været super skarpe til at inkludere en brugermanual til telefonen når man køber den.

Der er dog mange andre måder du hurtigt kan komme til at lære iPhonen at kende, der er lavet bøger, såsom iPhone for dummies, dog skal du så smide lidt penge efter sådanne en bog hvis det er, og dette er jo ikke helt ideelt, når man nu har købe en iPhone til 5000,- kr.

Heldigvis har Apple nu lavet en gratis iPhone Bruger Guide til deres iPhone 5 og IOS6.
Dette er en super iPhone guide hvis man ikke er så teknisk eller har prøvet at bruge en iPhone før.

Du kan hente iPhone manualen helt gratis lige her: iPhone Guide, du kan også downloade iPhone guiden direkte som PDF her: iPhone Guide PDF

About admin

iPhone-Bloggen.dk er et website hvor du kan finde alt omkring de nyeste trends indenfor iPhones, IOS6, og apps. Vi leverer nyheder, tips og tricks og meget mere omkring iPhones og IOS6Der er ingen information om personen der har skrevet indlgget.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>