Apps, Generelt

Apple’s musiktjeneste klar næste år

Ifølge Wall Street Journal og New York Times, så vil Apple lancere deres helt nye musiktjeneste i starten af næste år. Apple skulle ifølge kilderne være ved at have en aftale på plads med pladeselskaberne.

I de seneste måneder har Apple ikke kunne komme frem til en aftale med pladeselskaberne, men det ser nu ud til at det endelig er lykkes.

Apple’s musiktjeneste/ide går ud på at lave en form for radiostation der kun spiller den musik som man kan lide ud fra sin genius funktion som du har på dit Apple device. Dette betyder også at du ikke skal forvente en ny spottify, grooveshark og andre lign services.

App’en vil blive en integreret del af IOS.

About admin

iPhone-Bloggen.dk er et website hvor du kan finde alt omkring de nyeste trends indenfor iPhones, IOS6, og apps. Vi leverer nyheder, tips og tricks og meget mere omkring iPhones og IOS6Der er ingen information om personen der har skrevet indlgget.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>