Apps

Apps med reklamer dræner batteriet

Mange gratis apps derude er faktisk utroligt krævende hvad angår strømforbrug. Eksempelvis, så det kendte ordlegs spil, Wordfeud er en af dem.

Grunden til at mange af de gratis apps tager så meget strøm på din iPhone, er fordi at de er fyldt med reklamer. Reklamerne er ikke en indbygget del af selve app’en som regel, og dvs, hver gang at der skal vises en reklame, så bruger den din data forbindelse til at hente disse.

Når din iPhone skal holde dataforbindesen kørende, betyder det også at den bruger mere strøm, udover at reklamerne suger strøm fra din telefon, så mange af de algoritmer der findes i app’sene, de bruger bla også oplysninger om din placering i verdenen, hvilket gør at geolokation også er i brug.

Som regel, så findes reklamerne kun i de gratis app’s man henter – Dvs, skulle du hente den købte version af fx. Wordfeud, så vil denne app ikke kræve nær så meget strøm, så den gratis app der findes.

About admin

iPhone-Bloggen.dk er et website hvor du kan finde alt omkring de nyeste trends indenfor iPhones, IOS6, og apps. Vi leverer nyheder, tips og tricks og meget mere omkring iPhones og IOS6Der er ingen information om personen der har skrevet indlgget.


1 kommentar

  1. Det lyder måske underligt, men den er faktisk god nok. Forskere ved det amerikanske universitet Purdue har sammen med Microsoft Research fået det samme resultat. Se bare artiklen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>