Apps, TopSlider, Udvalgte

Blog med din iPhone til WordPress

Har du en hjemmeside hvor du bruger WordPress som system, så kan du nu blogge og skrive artikler fra din iPhone. WordPress er gået den mobile vej, og det er […]

Har du en hjemmeside hvor du bruger WordPress som system, så kan du nu blogge og skrive artikler fra din iPhone.

WordPress er gået den mobile vej, og det er nu rigtig nemt at skulle blogge fra sin iPhone eller iPad.

WordPress har lavet en App som man kan hente gratis i Appstore, med denne smarte app, der kan du dele billeder, og uploade billeder til din hjemmeside, du kan skrive nye blogindlæg og artikler, og du kan redigere dit indhold når du er på farten, og ikke sidder ved en computer.

Dette gør at du hele tiden kan holde din hjemmeside up to date, hvilket er meget nyttigt hvis det er man fx sidder i bussen, tog eller lign.

Det du skal gøre er at hente app’en i Appstore, det kan du gøre her gratis – Herefter er det bare at åbne applikationen, herefter giver resten sig selv :)

About admin

iPhone-Bloggen.dk er et website hvor du kan finde alt omkring de nyeste trends indenfor iPhones, IOS6, og apps. Vi leverer nyheder, tips og tricks og meget mere omkring iPhones og IOS6Der er ingen information om personen der har skrevet indlgget.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>