iPhone4, iPhone5, Tips & Tricks

Del dine påmindelser på iPhone

Apple præsenterede iPhone5 for nyligt, samtidigt lancerede de også en ny udgave af “Påmindelser”, gennem iCloud, dvs du vil kunne modtage påmindelser på hvilket som helst IOS device, og MAC […]

Apple præsenterede iPhone5 for nyligt, samtidigt lancerede de også en ny udgave af “Påmindelser”, gennem iCloud, dvs du vil kunne modtage påmindelser på hvilket som helst IOS device, og MAC computere, så længe der bare er Mountain Lion installeret.
Apple har opdateret det, så det er muligt nu at dele alt hvad du nu bruger dine påmindelser til, dette kunne være en aftale du har med en anden, huskesedler, indkøbssedler osv osv.

For at kunne benytte det, så skal du lige en tur på iCloud, hvor du skal vælge “Påmindelser”, her vil du så få en liste over dine påmindelser, og ude til højre er der et symbol der indikere at du vil kunne dele det med en af dine kontaktpersoner i din telefonbog, eller du kan vælge en email.

About admin

iPhone-Bloggen.dk er et website hvor du kan finde alt omkring de nyeste trends indenfor iPhones, IOS6, og apps. Vi leverer nyheder, tips og tricks og meget mere omkring iPhones og IOS6Der er ingen information om personen der har skrevet indlgget.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>