Tips & Tricks, Udvalgte

Få din iPhone til at ringe i længere

Du står måske og har dine hænder fulde, eller du er måske lige i et andet lokale, og du når ikke at tage din telefon. Dette kan være rigtig træls, men der findes en løsning på problemet.

Det er faktisk forskelligt fra telefon til telefon hvor lang tid den ringer op, dette afhænger tit og ofte af dit teleselskab, det kan også afhænge af din ringetone i nogle tilfælde…

Der findes et lille trick til din iPhone, som der kan gøre at telefonen kommer til at ringe i længere tid, så du kan nå at besvare opkaldet inden den ryger på telefonsvaren.

Indstil ringetiden på din iPhone

  • Indtast *#61# på din telefon og ring op.
  • Nu vil du blive mødt af en skærm lign. følgende:

  • Husk telefonnummeret der nu står på skærmen
  • Indtast **61*(telefonnummeret du så på skærmen)**30# og ring op, de sidste 30 er sekunderne du ønsker at din telefon skal ringe – Der kunne du også forøge tallet.
  • Prøv herefter at gentage step 1, og ring op igen, og check herefter om det stadig er samme nummer der står på skærmen, det skulle det meget gerne være hvis du har husket at notere nummeret korrekt.

Du er nu færdig, og din iPhone skulle gerne være konfigureret til at ringe op i længere tid (De antal du skrev ved **ANTALSEK# i steppet højere oppe.

Prøv nu at lån en telefon af en ven, og ring op til dig selv for at teste af det er slået igennem.

Virkede det for dig?

About admin

iPhone-Bloggen.dk er et website hvor du kan finde alt omkring de nyeste trends indenfor iPhones, IOS6, og apps. Vi leverer nyheder, tips og tricks og meget mere omkring iPhones og IOS6Der er ingen information om personen der har skrevet indlgget.


1 kommentar

  1. Hvis jeg nu skal have den til at ringe i 2 minutter hvad gør jeg så

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>