Generelt, Tips & Tricks, Udvalgte

Få en amerikansk iTunes konto og få adgang til nye film og serier

Vil du gerne have adgang til de nyeste film, serie, samt musik ? Så vil det være en god ide at få oprettet dig en amerikansk iTunes konto. Med en sådanne konto, får du nemlig adgang til meget mere end hvad du gør med en dansk iTunes konto.

Grunden til at vi danskere ikke har adgang til det samme som folk i USA, er forskellige ting, såsom licenser, rettigheder mm, og dette gør at vi simpelthen ikke får samme mulighed for at se de nyste film, serier mm. Så ønsker du adgang til dette, kræver det at du får oprettet dig en amerikansk konto, og dette er faktisk ikke så svært.

Sådan får du en Amerikansk iTunes konto

Ved at følge nedenstående guide, så kan inden længe have adgang til nyeste film, serier, musik mm. Du skal følge guiden trin for trin, og du skal have online med en computer for at kunne oprette en konto.

  • Åben iTunes, gå herefter til iTunes store – Skift hernæst til den Amerikanske butik, dette kan du gøre ved at trykke på det danske flag i nedre højre hjørne, skift til det amerikanske flag.
  • Da du ikke kan bruge et dansk kreditkort til at oprette din amerikanske iTunes konto, skal dette omgåes. Du skal gå til toppen af iTunes, i menuen vælger du app store. Ude til højre, vil du kunne se et punkt der hedder Free Apps, vælg en af dem, og tryk på installer app.
  • Nu vil iTunes have at du logger ind på din konto, i stedet for at logge ind, skal du oprette en ny konto, tryk derfor på “Opret Apple ID”
  • Forsæt og accepter betingelserne fra Apple, udfyld de felter som der bliver påkrævet. Den email du skal indtaste skal dog ikke være den du allerede har tilknyttet til dit nuværende Apple ID, sørg derfor at have en anden email adresse til denne konto. Du kan oprette en gratis email på gMail eller Hotmail.
  • Når du kommer til betaling, så har du en mulighed for at vælge “ingen” – Vælg denne betalingsmetode.
  • Du skal nu bruge et navn og adresse – Dette skal ikke være dit eget navn, men derimod et falsk navn. Du kan bruge http://da.fakenamegenerator.com/ til at oprette et falsk navn, vælg USA, og generer dit nye falske navn.
  • Udfyld felterne i iTunes, med det falske navn og adresse som du har fået genereret fra tidligere.
  • Når du har gjort dette og har trykket forsæt, så vil du nu modtage en mail på den email du angav tidligere. Åben derfor din email, og tryk på det link som de beder dig om i mailen, for at bekræfte.
  • Følg de instrukser der er i det link de har sendt til dig.
  • Når du har gjort dette, så har du nu en amerikansk iTunes konto, som du kan bruge til alle dine Apple devices.

About admin

iPhone-Bloggen.dk er et website hvor du kan finde alt omkring de nyeste trends indenfor iPhones, IOS6, og apps. Vi leverer nyheder, tips og tricks og meget mere omkring iPhones og IOS6Der er ingen information om personen der har skrevet indlgget.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>