Apps, Generelt, Tips & Tricks, Udvalgte

Få vist ugenr på din iPhone eller iPad

Som standard så når det er du åbner din kalender på din iPhone eller iPad, så får du ikke at vide hvilken uge du er i. Dette kan være rigtig […]

Som standard så når det er du åbner din kalender på din iPhone eller iPad, så får du ikke at vide hvilken uge du er i. Dette kan være rigtig irriterende, da man nu tit skal bruge uge numre, på diverse datoer.

Dog er der heldigvis løsninger på dette, der er nemlig lavet et par forskellige apps derude til at løse problemet, så du nemt kan se hvilken uge du er i.

APP: Week Numbers

Denne app klarer arbejdet for dig, app’en kan inde i Appstore på iTunes. Når du åbner app’en, så vil du få en vejledning til hvordan du sætter det op, så du i din kalender kan se uge nr. Alt i alt en super app, som er uundværlig vil vi mene.

Der findes også andre apps derude i appstore som kan klare det med at få vist uge numre på din iPhone, det er såmænd bare at lave en søgning i appstore på “Ugenr”, så vil der komme en dansk app op, som er udviklet af HTML24, som også er en rigtig god app.

Hvis du har andre metoder til at få vist ugenumre på din iPhone, så kommenter gerne :)

About admin

iPhone-Bloggen.dk er et website hvor du kan finde alt omkring de nyeste trends indenfor iPhones, IOS6, og apps. Vi leverer nyheder, tips og tricks og meget mere omkring iPhones og IOS6Der er ingen information om personen der har skrevet indlgget.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>