Generelt, Tips & Tricks, TopSlider

Fiks til batteriproblem

Nogle iPhone ejere døjer med problemet at telefonen bruger for meget strøm når den er på standby. Det er ikke alle iPhone ejere som oplever dette, men det er hændt […]

Nogle iPhone ejere døjer med problemet at telefonen bruger for meget strøm når den er på standby. Det er ikke alle iPhone ejere som oplever dette, men det er hændt for nogle ejere derude. Dette skyldes som regel et problem på den pågældende iPhone.

Apple prøver med jævne mellemrum at komme med opdateringer til softwaren på iPhonen (IOS), men det er ikke altid det løser problemet.

Der er selvfølgelig en del ting man selv kan gøre for at mindske strømforbruget på din iPhone, såsom at huske at lukke dine applikationer ned, så de ikke står at kører i baggrunden. Dette kan du gøre ved at dobbeltklikke på “Home” tasten, så får du en menu op med åbne programmer, herfra kan du lukke dem helt ned.

Sådan løser du problemet med batteriet.

Det du skal gøre er at slukke din iPhone, herefter tager du simkortet ud af telefonen. Tænd nu din telefon igen, vent til telefonen er helt klar. Nu får du en besked om at der ikke er indsat et simkort i telefonen, dette klikker du bare “OK” til. Sluk du telefonen igen, indsæt dit simkort i telefonen igen, og tænd nu din iPhone.

Dette skulle løse problemet på din iPhone, virker det ikke første gang, så prøv evt at gøre det samme igen, da i visse tilfælde kan det være man skal gøre det 2. gange.

Løser det problemet for dig, så kommenter meget gerne, da vi gerne hører vores brugers oplevelser omkring dette tip.

About admin

iPhone-Bloggen.dk er et website hvor du kan finde alt omkring de nyeste trends indenfor iPhones, IOS6, og apps. Vi leverer nyheder, tips og tricks og meget mere omkring iPhones og IOS6Der er ingen information om personen der har skrevet indlgget.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>