Generelt, iPhone5, Udvalgte

Gode grunde til at købe iPhone 5

Står du og overvejer om du skal købe den seneste iPhone, iPhone5? Så vil vi gerne overbevise dig, og derved give dig nogle gode grunde til hvorfor du skal købe […]

Står du og overvejer om du skal købe den seneste iPhone, iPhone5? Så vil vi gerne overbevise dig, og derved give dig nogle gode grunde til hvorfor du skal købe den.

Derfor skal du købe iPhone5

  • iPhone5 har fået en større og bedre skærm, den superlækre Retina skærm har en super høj opløsning, der gør du også sagtens kan se HD film på den
  • Nyt glas på skærmen. Dette gør den endnu mere holdbar, samt er der kommet aluminium i siderne, hvilket gør den føles lækker når du holder den i hånden.
  • Hurtigere trådløs forbindelse. Den nye iPhone indeholder den nye teknologi, LTE – Dette betyder du kan browse, downloade og streame ting, hurtigere end hvad du kan på din bredbånds forbindelse derhjemme i mange tilfælde.
  • Den er tyndere og lettere end dens forgængere. Selvom telefonen måske er blevet større i højden, så er den blevet 20% tyndere og vejer 18% mindre.
  • Forbedret batteri levetid. Når det er man er afhængig af sin iPhone, er det også vigtigt at der er en god og lang batteri levetid. iPhone5 har fået en markant forbedring ift batteri levetid.
  • Den er hurtigere end alle tidligere iPhones, og endda også en andre smartphones. Apple har proppet en ny processor i, A6 processoren gør den super hurtig, og du venter aldrig på noget.
  • Forbedret kamera. Det nye kamera i Phone5 er også blevet forbedret – Der er kommet en panorama feature, samt kan du optage op til 1080 HD klare videoer.
  • Lyden er meget bedre. Der er også kommet bedre lyd i iPhone5, samt er der kommet nye høretelefoner, som også er markant bedre end de tidligere høretelefoner der har været med til iPhone.

Er du stadig i tvivl om du skal købe iPhone5? Nej vel… Så kom i sving :)
Skulle du så og mangle penge til en ny telefon, kan du låne penge nemt og hurtigt lige her.

About admin

iPhone-Bloggen.dk er et website hvor du kan finde alt omkring de nyeste trends indenfor iPhones, IOS6, og apps. Vi leverer nyheder, tips og tricks og meget mere omkring iPhones og IOS6Der er ingen information om personen der har skrevet indlgget.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>