Apps, Generelt, iPhone4, iPhone5

iMessage, hvad er det?

En iPhone indeholder et smart besked system, det er ikke kun til iPhone dette system findes, det er faktisk en del af IOS systemet, som ligger på IPhonen, iPad mm. […]

En iPhone indeholder et smart besked system, det er ikke kun til iPhone dette system findes, det er faktisk en del af IOS systemet, som ligger på IPhonen, iPad mm.

Dette besked system gør at du gratis kan sende beskeder til andre iPhone brugere – Et smart messsaging system som fungerer meget ala Skype og Messenger, funktionalitets mæssigt. Det er i princippet en indbygget og integreret app der er IOS.

Det er et super smart program, Apple har sørget for at dette program bliver aktiveret helt automatisk når det er du skriver en SMS til en anden bruger med et Apple device. En af de super smarte ting er at den bruger du skriver til faktisk kan se at du er igang med at skrive en besked til ham/hende på deres iPhone. Super smart.

Med iMessage er du ikke kun begrænset til at sende SMS beskeder, du kan også sagtens sende billeder, videoer, lydfiler mm.

Opsætning af iMessage

For at kunne benytte iMessage skal du have installeret styresystemet IOS, og det skal som minimum være IOS5. Er du i tvivl om hvilken version af IOS du kører med, så kan du checke det under: Indstilinger -> Generelt -> Om

Hvis ikke du har IOS5 eller derover, så kobl din iPhone til iTunes, og lav en opdatering.

Når du har fået installeret den seneste version af IOS, så skal du gå til: Indstillinger -> Beskeder – Her kan du så checke om iMessage er slået til, hvis ikke, så skal du lige aktivere det.

Nu skal du så indtaste dit Apple ID og password, det kan også være du kan nøjes med at indtaste dit telefonnummer.

Nu er din iMessage konto aktiveret, og når du skriver med andre mennesker som også har en iPhone, vil der blive brugt iMessage systemet.

About admin

iPhone-Bloggen.dk er et website hvor du kan finde alt omkring de nyeste trends indenfor iPhones, IOS6, og apps. Vi leverer nyheder, tips og tricks og meget mere omkring iPhones og IOS6Der er ingen information om personen der har skrevet indlgget.


1 kommentar

  1. Stefan Vigsø

    Nogen der kan hjælpe med at aktivere og opsætte iMessage på iPhone 5 og ipad 2 så jeg sender og modtager fra mit mobil nr og ikke min mail ???

    Mvh Stefan Vigsø

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>