Generelt, iPhone5, TopSlider, Udvalgte

iPhone 5 lanceret, hvad er nyt?

Endelig er den spritnye iPhone5 på markedet. Den bliver omtalt som den absolut bedste iPhone til dags dato, den er blevet lidt højere, lidt tyndere, og meget hurtigere. Lad os […]

Endelig er den spritnye iPhone5 på markedet. Den bliver omtalt som den absolut bedste iPhone til dags dato, den er blevet lidt højere, lidt tyndere, og meget hurtigere. Lad os prøve at give en en beskrivelse af den.

Designet

Selve designet udadtil er der egentlig ikke så meget nyt over, skærmen er blevet en smule større, og den er blevet en smule tyndere, men der er derimod sket meget hvad angår skærm kvalitet, vægt, samt er der blevet rykket rundt på lidt ting.

Skærmen på den nye iPhone5 er af utrolig høj kvalitet ift til de tidligere modeller. Farve gengivelsen, skarpheden er i en helt ny klasse for sig, og dette passer rigtig godt på den større retina skærm.

Der er også kommet en højere opløsning på iPhonen, den har nu en opløsning på 1136 x 640px.
Med den nye skærm betyder det nu også at du kan se HD videoer på din iPhone5 hvor det står super skarpt..

Apple har også gjort iPhone 5 tyndere, hvilket har resulteret i at den også er blevet en del lettere. Den er faktisk 20% lettere end iPhone 4s, hvilket gør den nu kun vejer 112 gram.

Der er også lavet andre design ændringer, såsom at Home knappen er blevet lidt mindre og fast, derudover er stikket til høretelefonerne rykket fra top til bund, hvilket jeg personligt selv finder lidt uhensigtmæssigt, men det er bare min personlige mening. Der er også kommet et nyt strømstik, hvilket desværre gør at man ikke kan bruge sin gamle oplader, hvilket jeg også mener er lidt ærgeligt.

Hardware

Der er også kommet klare forbedringer til indmaden i iPhone5, der er kommet en ny processor i, forbedret lyd og kamera.

iPhone5 er blevet hurtigere end den nogensinde har været før, dette skyldes den nye processor som den indeholder, dette er en A6 processor, som gør at både apps, 3D spil, film osv, bare glider derudad, det er super lækkert, og der er endnu ikke udviklet et spil til iPhonen der bliver udnytter de krafter der er bag den nye processor.

Lydkvaliteten er også blevet markant forbedret, dette er både ved samtaler, (ikke kun for dig, men også for dem der ringer op til dig), højtalere, og høretelefonerne er også blevet markant bedre.

Kameraet er også blevet en lille smule bedre, eller måske ikke bedre, men i hvert fald med flere funktioner. Der er nemlig kommet en helt ny panorama funktion, hvilket gør det muligt at tage panorama billeder, hvilket er en rigtig fed feature, og som man kan få rigtig meget sjov ud af, og det er super simpelt, man vælger funktionen, og bevæger telefonen over det billede/landskab du ønsker at tage et panorama billede af, også klare iPhone5 resten af arbejdet for dig.

Netværk

Som der har været spået, så understøtter den nye iPhone5 LTE (4G) teknologiet, hvilket i teorien kan give dig en forbindelse på op til 100 Mpbs, dog er det desværre ikke alle i Danmark der går gavn af dette, i hvert fald ikke endnu. Desværre så er det ikke alle danske producenter der understøtter de frekvenser som iPhone5 bruger.


iPhone5 har meget mere at byde på end hvad vi lige anmelder her, det er bestemt en telefon der er værd at købe hvis ikke du allerede har en iPhone, eller hvis du sidder med en iPhone3

About admin

iPhone-Bloggen.dk er et website hvor du kan finde alt omkring de nyeste trends indenfor iPhones, IOS6, og apps. Vi leverer nyheder, tips og tricks og meget mere omkring iPhones og IOS6Der er ingen information om personen der har skrevet indlgget.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>