Tips & Tricks, Udvalgte

Lidt tips og trick til iPhone

Selvom du er en erfaren iPhone bruger eller om du er helt ny til den skønne iPhone verden, så kan det være du ikke udnytter alle de smarte funktioner der […]

Selvom du er en erfaren iPhone bruger eller om du er helt ny til den skønne iPhone verden, så kan det være du ikke udnytter alle de smarte funktioner der er på den.
Der er mange “skjulte” funktioner, som det slet ikke er alle som kender til.
Vi vil her prøve at give dig lidt tips og trick til din iPhone.

Tag billeder med stikket til høretelefonerne

Du kan bruge skru op og ned tasterne på dit høretelefoner stik til at tage billeder med dit kamera.

Tag billeder hurtigere

Selvom din iPhone er låst, kan du klikke 2 gange på din “Home” knap, så vil du se et kamera ikon du kan trykke på, hvilket kan åbne kameraet med det samme.
Du kan også tage billeder med din skru op knap som sidder på siden af din iPhone, eller du kan bruge skru op knappen fra dine høretelefoner.

Siri kan minde dig om påmindelser.

Du ved sikkert allerede at SIRI kan blive brugt til at give dig påmindelser, som fx “Siri, remind me to call my brother” (Desværre kan SIRI ikke forstå dansk endnu), men vidste du at du faktisk kan fortælle SIRI om at give dig besked om at skulle fx ringe til din bror, efter du har forladt et sted, eller når du ankommer et sted. Du kan fx sige følgende til SIRI: “Siri, remind me to call my brother when i’m in Copenhagen”, når du så ankommer til københavn vil SIRI give dig besked om det.

Genopliv iPhonen hvis den “fryser”

Hvis din iPhone pludselig fryster/sætter sig fast og ikke reagerer, og at sluk knappen i toppen ikke hjælper, så kan du i stedet trykke på “Home” knappen og sluk knappen på samme tid, og du vil få mulighed for at genstarte telefonen.

Lav din egen ringetone til din iPhone

Du behøver ikke at nøjes med de ringetoner som Apple giver med til iPhonen, og du behøver heller ikke at betale for nye.
Du kan hente app’en Ringtone Maker, her kan du vælge et klip fra din favorit sang, og bruge den som ringetone.

Find din iPhone

Dette er bare super smart.
Hvis uheldet skulle være ude at du fx får stjålet din telefon, eller at du har været så uheldig og ligge den et sted du ikke lige husker, så kan du nemt finde den igen med Find My iPhone.
Med denne applikation installeret på telefonen, vil du altid kunne finde din iPhone igen, uanset hvor den er i verdenen. Tag derfor et godt kig på denne applikation da den kan være ekstrem nyttig hvis ikke du kan finde telefonen, eller den bliver stjålet.

Gem billeder i Safari

Når du sidder og surfer på nettet med din telefon, kan du nemt gemme billederne du ser ned på din iPhone. Bare tryk og hold fingeren på det billeder du ønsker at gemme, herefter får du mulighed for at gemme billedet på din telefon.

Hop nemt til toppen af siden

Når du er i en mail, besked, eller måske dine kontakter, kan du nemt komme til toppen, det er såmænd bare at klikke på statusbaren på skærmen. Det er der hvor den viser batteriet, klokken osv.

About admin

iPhone-Bloggen.dk er et website hvor du kan finde alt omkring de nyeste trends indenfor iPhones, IOS6, og apps. Vi leverer nyheder, tips og tricks og meget mere omkring iPhones og IOS6Der er ingen information om personen der har skrevet indlgget.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>