Apps, Udvalgte

Mathfeud, matematik app/spil

Vi alle kender de vanedannende ordspil, Wordfeud og Rumble, som blev en ekstrem populæer app s til iPhonen, og hvor man elskede at udfordre sine venner.

Nu er der kommet et nyt spil, meget lignende Wordfeud og Rumble, i stedet for ord, er nu nu bare matematik det drejer sig om.

Mathfeud er et turbaseret matematikspil hvor du kan udfordre dine venner.

“Det er simpelt at spille Mathfeud. Forbind tal for at løse så mange regnestykker som muligt på 2 minutter. Din modstander skal løse præcis de samme regnestykker, og den der får flest point vinder!

Spil mod tilfældige modstandere fra hele verden, eller udfordr dine venner gennem Mathfeud, Facebook eller Twitter.

Et spil Mathfeud består af 3 runder, der alle varer 2 minutter. Når alle 3 runder er spillet, er det spilleren med den højest samlede score der vinder!

Brug nøgler til at løse svære regnestykker, eller opgrader til Premium bruger og deaktiver nøgler fuldstændigt!

Vælg den sværhedsgrad der passer til dine matematikevner og knus dine modstandere!

Antallet af færdiggjorte regnestykker er ikke alt! Brug dine matematikfærdigheder til at udregne den bedst mulige score ved at udnytte forskellige bonusfelter i hver runde.

Mathfeud er optimeret til at kunne udnytte det store display på iPhone 5.”

Du kan hente MathFeud helt gratis på iTunes

About admin

iPhone-Bloggen.dk er et website hvor du kan finde alt omkring de nyeste trends indenfor iPhones, IOS6, og apps. Vi leverer nyheder, tips og tricks og meget mere omkring iPhones og IOS6Der er ingen information om personen der har skrevet indlgget.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>