Generelt, TopSlider

Ny iPad og iPad mini

Her til aften lanceret Apple deres nye opgraderede iPad og sprit nye iPad mini med en ny mindre skærm. Den nye iPad Den 4 generation af iPad’en har fået en […]

Her til aften lanceret Apple deres nye opgraderede iPad og sprit nye iPad mini med en ny mindre skærm.

Den nye iPad

Den 4 generation af iPad’en har fået en helt ny processor, en A6X-processor, som er dobbelt så hurtig som den der tidligere har siddet i iPad’en. Grafikken har også fået et boost, samt så er kameraet der bliver brugt til Facetime også blevet bedre. Dette er nu på 720p, og i HD.

Det er også understøttelse af LTE 4G, som også kom i den nye iPhone5, som Apple også lanceret for noget tid siden.

Den nye iPad 4 har også fået det nye strømstik som iPhone5, også kaldet Lightning Stik, hvilket også betyder der kommer adaptere til HDMI, USB og SD kort. Du kan få den nye iPad i de klassiske farver som Apple har brugt de seneste mange år, nemlig sort og hvid. Den er tilgængelig med 16/32/64 GB.

Apple’s nye iPad mini

Den nye og ventede iPad mini fra Apple har fået en mindre skærm, 7,9 skærm med en opløsning på 1024x768px. Chippen som sidder i den nye iPad mini er en A5 chip, som var at finde i den gamle iPad2, og iPhone 4s.

Frontkameraet er dog det samme som på den nye iPad4, og den kommer også med den nye LTE teknologi.

iPad minien er 7,2 mm tyk og vejer kun 308 gram, og du kan få den i sort og aluminiums farve.

About admin

iPhone-Bloggen.dk er et website hvor du kan finde alt omkring de nyeste trends indenfor iPhones, IOS6, og apps. Vi leverer nyheder, tips og tricks og meget mere omkring iPhones og IOS6Der er ingen information om personen der har skrevet indlgget.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>