iPhone5

Øv, længere ventetid på iPhone5

Øv øv, det ser ud til at folk der er på venteliste til at modtage deres nye iPhone5, må have lidt tålmodighed endnu, da der er forsinkelser i produktionen. Ifølge […]

Øv øv, det ser ud til at folk der er på venteliste til at modtage deres nye iPhone5, må have lidt tålmodighed endnu, da der er forsinkelser i produktionen.

Ifølge avisen Bloomberg, så har kilder tæt på Apple afsløret at Apple har bremset produktionen på den nye iPhone5, da der er problemer med kvaliteten.

Efter i iPhone5 blev lanceret kom der meget feedback fra brugerne ude i verdenen, og mange af dem var klager og ridser og fejlfarvning. Dette forklarede Apple som om det var en normal ting, og en del af aluminiums kemi at vise sin naturlige farve, men nu er problemet så omfattende at Apple har været nødt til at stramme op omkring problemet, og derfor bliver nødt til at øge kvaliteten, hvilket også betyder at produktionen går langsommere end normalt.

Ifølge en artikel på ekstrabladet, så skrives der:

“En kilde melder endda, at det har ført til flaskehalse og mangler på bestemte dele, hvilket har efterladt Foxconn-fabrikker fuldstændig stillestående i en venteposition på flere reservedele. Dette benægter Apple dog.

Desuden er Foxconn som forretning omgæret af megen kontrovers for tiden.

Efter sigende har flere end 4.000 ansatte for nyligt strejket grundet dårlige arbejdsforløb, og i sidste måned forlod 2.000 deres arbejdsplads. Foxconn beskæftiger 79.000 mennesker.  “

About admin

iPhone-Bloggen.dk er et website hvor du kan finde alt omkring de nyeste trends indenfor iPhones, IOS6, og apps. Vi leverer nyheder, tips og tricks og meget mere omkring iPhones og IOS6Der er ingen information om personen der har skrevet indlgget.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>