Generelt, TopSlider

SIRI kommer måske til at forstå dansk

Som alle iPhone ved, så forstår SIRI endnu ikke dansk. Dette gør at der er mange danske iPhone ejere der enten slår funktionen fra, ellers bare lader vær med at […]

Som alle iPhone ved, så forstår SIRI endnu ikke dansk. Dette gør at der er mange danske iPhone ejere der enten slår funktionen fra, ellers bare lader vær med at bruge SIRI, da “hun” ofte misforstår hvad der bliver sagt desværre.

Dog ser det dog ud til at der er lidt lys for enden af tunnelen. Apple søger nemlig efter folk der kan oversætte til arabisk, dansk, finsk og andre sprog. Dette kunne tyde på at Apple ønsker at udvidere SIRI til at forstå endnu flere sprog end idag. Dette kunne nu være lækkert hvis SIRI kom på dansk, så man også kunne få fuldt udbytte af denne lækre funktion.

Apple siger selv de langt fra har opgivet SIRI, og at det stadig kun er i BETA. Faktisk så overvejer apple at benytte sig af SIRI i deres MAC computere, samt deres fremtidige Apple TV Fladskærm der også kommer på et tidspunkt.

Personligt selv, så glæder mig os til at kunne benytte SIRI på dansk hvis det kommer… Hvad synes du, er det noget du vil bruge?

About admin

iPhone-Bloggen.dk er et website hvor du kan finde alt omkring de nyeste trends indenfor iPhones, IOS6, og apps. Vi leverer nyheder, tips og tricks og meget mere omkring iPhones og IOS6Der er ingen information om personen der har skrevet indlgget.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>