Tips & Tricks

Slå “Automatiske rettelser” fra på din iPhone

Er du træt at at når du sidder og skriver en SMS at din iPhone bliver ved med at rette dig, fordi den mener at du mener noget andet end […]

Er du træt at at når du sidder og skriver en SMS at din iPhone bliver ved med at rette dig, fordi den mener at du mener noget andet end hvad du har indtastet? Det kan du nemt slå fra, læs nedenstående.

Det kan være lidt irriterende for mange iPhone brugere at den retter dine indtastede ord – Dette er en indbygget funktion i iPhonen, til tider er den meget fin for de iPhone brugere der måske ikke er så hurtige på tasterne, men den kan også forvolde visse hovedpiner hos andre.

Slå automatiske rettelser fra

For at slå funktionen fra, skal du gøre følgende:

  • Gå til Indstillinger
  • Væg punktet “Generelt”
  • Her skal du scrolle ned til punktet “Tastatur”
  • Inde i tastatur kan du slå det fra – Deaktiver punktet “Automatisk rettelse”

Nu har nu slået Automatiske rettelser fra.

About admin

iPhone-Bloggen.dk er et website hvor du kan finde alt omkring de nyeste trends indenfor iPhones, IOS6, og apps. Vi leverer nyheder, tips og tricks og meget mere omkring iPhones og IOS6Der er ingen information om personen der har skrevet indlgget.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>