Tips & Tricks, Udvalgte

Slå preview af besked fra når du modtager sms

Som standard på en iPhone, så når du modtager en SMS vil man kunne se hvad afsenderen har skrevet til dig, et slags preview af hele beskeden så at sige. […]

Som standard på en iPhone, så når du modtager en SMS vil man kunne se hvad afsenderen har skrevet til dig, et slags preview af hele beskeden så at sige. Dette kan være rigtig irriterende, hvis man fx befinder sig i et selskab, og folk ikke skal se hvad andre folk skriver til dig. Det er dog ikke så svært at slå funktionen fra.

Så er du en af dem som er rigtig træt af at få vist den SMS du modtager med det samme, så andre kan se hvad der står, så skal du såmænd bare følge guiden nedenfor til at slå funktionen fra.

Slå preview af SMS fra

  • Gå til Indstillinger -> Meddelser -> Meddelsescenter -> Her kan du indstillinger hvor preview skal være, eller om der skal være et preview.

Meget simpelt at slå fra, eller ændre funktionen til at bare vise det i toppen af telefon (Som banner) i stedet for en boks på midten, hvor der er et preview af den besked du modtager.

About admin

iPhone-Bloggen.dk er et website hvor du kan finde alt omkring de nyeste trends indenfor iPhones, IOS6, og apps. Vi leverer nyheder, tips og tricks og meget mere omkring iPhones og IOS6Der er ingen information om personen der har skrevet indlgget.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>