Apps

Synsrapport app til iPhone

Vi har kigget lidt nærmere på en ny Dansk App som er blevet udviklet. App’en hedder Synsrapport og henvender sig til bilejere, eller bilkøbere for den sags skyld. Det du […]

Vi har kigget lidt nærmere på en ny Dansk App som er blevet udviklet. App’en hedder Synsrapport og henvender sig til bilejere, eller bilkøbere for den sags skyld.

Det du kan er at finde en bil ved at indtaste nummerplade nummeret, herefter kan du få synsrapporter, antal kilometer og mere til. App’en leverer synsrapporter helt tilbage fra år 2005, den er lynhurtigt til at slå op i arkiverne.

Den kan slå personbiler, lastbiler, trailere og busser op.
Ved et opslag på en nummerplads får du følgende info tilgængeligt:

– Bilmærke
– Model, bilens model
– Stelnummer på bilen
– Synssted
– Køretøjsart (Personbil, lastbil mm)
– Køretøjs-ID
– Synsdetaljerv
– Kilometerstand
– Synsresultat
– Beskriveler af rapporterede fejl under syn

Alt i alt en super god app som er meget nyttig hvis det er du skal ud og købe brugt bil, eller bare ønsker at checke synsrapporter på biler.

About admin

iPhone-Bloggen.dk er et website hvor du kan finde alt omkring de nyeste trends indenfor iPhones, IOS6, og apps. Vi leverer nyheder, tips og tricks og meget mere omkring iPhones og IOS6Der er ingen information om personen der har skrevet indlgget.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>