Generelt, iPhone4, iPhone5, Tips & Tricks, TopSlider

Tjen penge med din iPhone

Har du et ønske om lidt flere penge i hverdagene, så har du nu snart muligheden for at kunne tjene nemme penge med din iPhone. Jobwalk som er en ny […]

Har du et ønske om lidt flere penge i hverdagene, så har du nu snart muligheden for at kunne tjene nemme penge med din iPhone.
Jobwalk som er en ny tjeneste i Danmark, gør det muligt for dig som forbruger at tjene penge på farten med din iPhone.

Jobwalk skriver selv:
Jobwalk er en gratis smartphone app der skaffer dig små nemme jobs som du kan tjene penge på. Det foregår således, at virksomheder hyrer dig til at lave et lille stykke arbejde der kan udføres ved hjælp af din smartphone. Du tilmelder dig jobbet gennem appen og bliver betalt via din PayPal eller bankkonto. Et job tager typisk 10-15 minutter.

Kom igang med at tjene penge

Vil du gerne benytte dig at dette til at komme igang med at tjene lidt ekstra, så kan du hoppe ind på Jobwalk.dk og tilmelde dig. Når du har tilmeldt dig vil du få besked via din email om hvornår du kan gå igang med at bruge servicen.

Efter sigende skulle servicen blive lanceret primo 2013 – Dvs inden længe at du kan komme igang med at tjene lidt ekstra

About admin

iPhone-Bloggen.dk er et website hvor du kan finde alt omkring de nyeste trends indenfor iPhones, IOS6, og apps. Vi leverer nyheder, tips og tricks og meget mere omkring iPhones og IOS6Der er ingen information om personen der har skrevet indlgget.


1 kommentar

  1. ehehe

    Bare ærgeligt det næsten kun fungere i kbh, har nu holdt øje med denne app hver dag i flere måneder, og kun få sølle job i kbh.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>